Informatie voor Werkgevers

 


Wie heeft een grote afstand tot de arbeidsmarkt?

Mensen die minimaal 1 jaar werkloos zijn en in aanmerking komen voor de volgende uitkeringssituaties: Wajong, WIA, WAO, ZW, WWB, WSW status en WW.

Wat kunnen wij kosteloos voor u en deze mensen betekenen?

 • Wij werven en selecteren kandidaten
 • De kandidaat die u en wij samen hebben gekozen begeleiden we in zijn werk
 • We regelen alle administratieve taken die bij de begeleiding komt kijken
 • We kunnen u alles vertellen over subsidieregelingen, Social Return on Investment en de verplichte quotumregeling. Wat zijn uw mogelijkheden? We adviseren u daar graag over.

Wat bieden we u?
Onze jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt maakt ons tot een interessante gesprekspartner. Ons netwerk is groot. We hebben kennis van de diverse doelgroepen en we weten de wegen te bewandelen binnen de markt van uitkerende instanties en hulpverleningsorganisaties.


Betrokkenheid, snelheid en bereikbaarheid

Betrokken bij u en de werknemer, bereikbaar zijn en snel reactie geven vinden we vanzelfsprekend. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, maken heldere afspraken die we nakomen en houden zeer nauw contact met u, de werknemer en zijn omgeving.

Samen met u willen we mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt weer laten deelnemen in onze maatschappij. Daar doen we het voor!

Werving en Selectie
Van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt
Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen ook belangrijk? En wilt u graag iemand in dienst nemen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt? JOP coaching kan u daar kosteloos bij helpen.

Heeft u een vacature?
Dan gaan we voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Wij bieden u een kosteloze en zorgvuldige werving en selectie van werkzoekenden met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat doen we voor u?

 1. In overleg met u, stellen wij een duidelijke functieomschrijving en vacaturetekst op.
 2. We maken afspraken met u over de werving- en selectieprocedure en stemmen af wie wat doet.
 3. We verspreiden de vacature via de kanalen bij het UWV en werk.nl.
 4. In overleg met u maken we een voorselectie uit de kandidaten die hebben gesolliciteerd. Vervolgens maakt u de keuze welke kandidaten worden uitgenodigd voor de sollicitatiegesprekken.
 5. Wij adviseren u over de re-integratie-voorzieningen en begeleidingsnoodzaak.
 6. Daarnaast ondersteunen we u bij het indienen van de juiste (subsidie)aanvragen en kunnen wij optreden als contactpersoon tussen u en uitkerende instanties.
  U heeft dus niet de administratieve rompslomp.
 7. Indien mogelijk/nodig bieden wij begeleiding (jobcoaching) op de werkvloer aan de nieuwe werknemer, leidinggevende en/of directie collega’s.

Social Return on Investment (SROI)
Voert u opdrachten uit voor overheidsbedrijven? Dan is steeds vaker Social Return on Investment (SROI) van toepassing. U wordt dan min of meer verplicht om mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt binnen uw bedrijf in te zetten. JOP coaching kan u zowel bij het opstellen van de offerte, werving en selectie als jobcoaching van dienst zijn.